Kursus Latihan Six Sigma Yellow, Green dan Black Belt

S.S.C. Council For Six Sigma CertificationLss Academy Empowering VisionMeridian Biz Management

(LSS Academy is a subsidiary of MBizM Sdn. Bhd)

MBizM Malaysia menawarkan pelbagai Program Six Sigma, Lean, Kualiti dan Kemahiran, Latihan dan Perundingan, yang diasaskan untuk meningkatkan kedudukan pesaingnya dengan mempromosikan pelaksanaan Metodologi untuk Peningkatan Proses Perniagaan. Six Sigma and Lean melengkapi para peserta dengan pelbagai alat pengurusan berkualiti dan kemahiran. kami adalah sebuah syarikat yang dinamik di mana syarikat diasaskan oleh individu yang aktif dalam pelbagai projek dalam organisasi terutamanya dari industri, perkhidmatan dan sektor awam. 

Ketahui apa yang akan kita pelajari dalam perundingan ini.
Ketahui apa yang anda akan belajar dari konsultasi mengenai Six Sigma.
Ketahui bagaimana kita akan menjalankan perundingan.
Dan yang paling penting, membantu syarikat anda mengembang dengan cara yang terbaik!

Program kami

Six Sigma Awareness, Champions, Yellow belt, Green Belt, Black Belt, Green Belt For Health Care, OCRP, SATSS, CISS, Lean Enterprise

kursus kami yang mempunyai permintaan yang tinggi

  1. Six Sigma Yellow Belt Training with IASSC Certification
  2. Six Sigma Green Belt Public / Individual Course
  3. Six Sigma Black Belt Accelerated Training
  4. Six Sigma Statistical Analysis Course
  5. Quality Function Deployment Training
  6. Lean Manufacturing Course
  7. Root Cause Analysis Training dan kursus six sigma yang lain

Persembahan Video MBizM

Pelanggan kami

Sime Darby, Recron Malaysia Sdn Bhd,  Clariant ( India & pakistan ), Danone, CIDB Malaysia, TL ( Oil & Gas Industry ), CIMB Group, Proton, Petronas, Infosys India, Henkel, KWSP, Mardi, Top Glove Manufacturing, Hitachi, Jalex, Sensata Technologies, NITTO DENKO, Goodway, Tamco, Western Digital, Baker Hughes, Chen Guan, Jotun, Monach University, CSC, Standard Chartered 

Pelanggan

Perunding kami sangat berpengalaman dalam industri pembuatan dan perkhidmatan Program dan perkhidmatan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa melalui pelbagai akreditasi antarabangsa, Kami telah berkhidmat dengan pelbagai organisasi yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Matlamat utama kami adalah untuk melengkapi syarikat tentang cara menggunakan alat dan metodologi Lean Six Sigma untuk meningkatkan proses dan mengurangkan pembiayaan dan meningkatkan pendapatan.

Minitab 17

Minitab adalah pakej perisian yang membantu anda menganalisis data. Menganalisis data adalah komponen penting dalam Six Sigma, yang kebanyakannya dalam fasa Ukur, Analisis dan Kawalan DMAIC. Minitab menyediakan penyelesaian yang cepat dan efisien untuk tahap analisis yang diperlukan dalam kebanyakan projek Six Sigma.

Kami memahami apa yang syarikat anda perlukan untuk membantu anda mencapai ROI yang lebih tinggi daripada sebelumnya.

Ambil peluang ini dan lihat bagaimana syarikat anda boleh mendapat manfaat daripada latihan Six Sigma, dan jika ya, anda akan mengetahui mengapa kami adalah Penyedia latihan Program Lean Six Sigma Terbaik di Malaysia dan Asia.