Kursus Korporat First Aid, Kecantikan dan Microsoft Excel

Kursus CPR / First Aid

CPR / First Aid Training

FIRST AID
Pertolongan cemas adalah penyediaan penjagaan awal untuk sakit atau kecederaan. Ia biasanya dilakukan oleh bukan pakar (atau kadang-kadang oleh pakar dalam kes kecemasan), anggota terlatih akan memberi pertolongan kepada yang sakit atau terluka sampai rawatan perubatan muktamad diberikan.
 
CPR
Resusitasi Cardiopulmonary (CPR) adalah prosedur kecemasan yang dilakukan dalam usaha untuk secara manual mengekalkan fungsi otak sehingga langkah selanjutnya diambil untuk mengembalikan pengaliran darah dan pernafasan pada seseorang yang berada dalam serangan jantung.
 
Kami menyediakan program latihan CPR dan First Aid yang disahkan. Kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melaksanakan teknik CPR dan first aid. Pada akhir latihan, sijil akan dikeluarkan kepada mereka yang telah menyelesaikan latihan.
 

Kursus Kecantikan

IBBM, MABIC, TFIC, CAC, MOF, HRDF
Kami adalah firma perundingan penuh dan terbesar di malaysia yang mengkhususkan diri dalam membantu pelanggan mengembangkan imej yang kuat, melalui pakaian dan pembangunan imej, komunikasi, etika dan kemahiran protokol. kami telah melatih lebih daripada 60,000 individu dari syarikat, besar dan kecil, melalui pengalaman dalam rangkaian kami, kami bersemangat untuk menjalani misi kami dalam memberi inspirasi kepada individu untuk mencapai pencapaian diri yang lebih tinggi melalui latihan yang canggih dan berkemahiran.
 
Adakah imej anda berkomunikasi dengan yang terbaik dan profesional untuk diri anda? tidak kisaH siapa anda atau apa yang anda lakukan, cara anda berpakaian mempunyai implikasi besar pada kejayaan anda. Program unik ini membantu anda menyampaikan kredibiliti, keyakinan dan kecekapan dalam semua situasi perniagaan! Hakikatnya ialah “Kami Tidak Boleh Berkomunikasi dan Kami Adakah Apa yang Kami Lakukan dan Apa yang Kami Pakai”.

Kursus Microsoft Excel

MS Excel Presentation by Palani Murugappan

Avimur Solutions Sdn Bhd (“AVIMUR”) adalah syarikat Malaysia yang berdaftar dengan HRDF, yang mengkhususkan diri dalam menjalankan program latihan korporat Microsoft Excel untuk peringkat pemula, pertengahan dan lanjutan.

Jurulatih kami Encik Palani Murugappan telah menulis lebih daripada 50 buku mengenai pelbagai aplikasi perisian dari Microsoft Windows dan Office Suite, aplikasi Perniagaan menggunakan Microsoft Excel, Internet, perisian penerbitan Adobe kepada AutoCAD.

hubungi kami